Този масаж подобрява качеството на кожата и се препоръчва при лечението на всички видове целулит. Сеансът при сухото разтриване на кожата оставя приятно усещане и отнема не повече от 5-10 минути.

Препоръчително е това да се прави ежедневно, за предпочитане след баня, когато тялото е загрято, мускулите – отпуснати и не бързате за никъде.

cellulite-kofein2

Започнете антицелулитното разтриване от глезените и постепенно се придвижвайте към бедрата и хълбоците. Масажът се прави с леки кръгообразни движения с помощта на специална антицелулитна четка, която можете да закупите от всеки козметичен магазин.

Овладейте се, ако изпитате желание да засилите натиска върху проблемните зони, за да направите на пух и прах целулитните тъкани. Точно това не бива да правите, защото може да повредите лимфните или кръвоносните съдове, от което всъщност ще се възползва самият целулит.

homepage_e52d35f6db21319dce56aa695a657d23a48c0348

След като свършите с масажирането, нанесете внимателно антицелулитен крем сароматерапевтичен състав.

Не забрявайте, че реалистичното очакване от тази процедура е да подпомогне отстраняването на целулита, но с нея няма да се стигне до пълното му премахване без професионална медицинска намеса и комплекс от грижи.

A5

Forma za poruchka-02

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code