Брахми – тоник за мозъка

Препоръчани продукти

1.Брахми – Билка за мозъка

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Aюрведична билка за мозъка

Брахми се използва като общ тоник за борба със стреса и за лечение на широк спектър от здравни проблеми, като например: загуба на памет, безпокойство, дефицит на внимание, хиперактивност, Алцхаймер, деменция, Паркинсон, епилепсия, депресия. и т.н.

Брахми е една билка, която помага за подмладяване на ума и по този начин увеличава когнитивната функция на мозъка, подобрява интелигентният коефициент на индивида и координацията между различните умствени функции. Брахми поощрява умствения процес, намалява стреса, засилва когнитивната функция, подобрява предаването на нервните импулси, създава усещане за спокойствие на ума и  е от голяма полза за хиперактивните и импулсивни тенденци при човека.

Брахми насърчава интелекта, подобрява клетъчното хранене и подобрява чувствителността на сетивните органи. Брахми подобрява настроението. Брахми подобрява  вниманието при децата, страдащи от различни мозъчни увреждания. Също така, Брахми помага при абсорбацията на микро и макроелементи според изискванията на организма.

Брахми успокоява нервите, като регулира производството на стрес хормоните, адреналина и кортизола. Усилва мотивацията, подобрява  пространствената ориентираност , вземането на решения и ускорява процеса при придобиване на нови умения. Брахми е безопасен и екологичен продукт, който има многобройни ползи при различните възрасти.